mars 16, 2016 admin 0Comment

Jag blev kvar ganska länge på den senaste studentfesten, så det var bara två killar och tre tjejer kvar. De var ganska lulliga och fnissade hela tiden och retade oss. Vi sa åt dem att dra, att gå och lägga sig, men de var i min säng och tyckte att jag var rolig. En av dem sa att vi inte fick försöka något, och jag sa att vi struntade i dem, fyllon som de var. Jag skulle göra samma sak som jag gjorde varje kväll, se en gratis porr film och kanske runka, så de hade inget att oroa sig för. Jag skulle inte störa dem. Jag retade dem men de verkade intresserade, så min kompis tog fram sin dator – vi skulle alla kunna se porrfilmen utan att röra oss från sängen. Jag tror att tjejerna blev lite generade först, men alkoholen slog till och snart sa en av dem att hon var alldeles våt och att hon inte visste att man kunde bli så kåt av gratis porr film. Jag sa att hon nog borde ta hand om det och röra sig själv – och ta hand om sina vänner medan hon ändå höll på. Jag hade gärna hjälpt till, men de hade sagt att jag inte fick göra något. Alla tre rörde varandra och kysstes, och jag och min kompis var stenhårda. Jag funderade på att stänga av porrfilmen och säga till tjejerna att det räckte, men av dem stoppade in sitt finger i fittan – jag blev så förtrollad att jag inte kunde prata. Jag knäppte upp mina byxor och lät min kuk komma ut, och började långsamt strypa den. Min kompis var modigare och deltog i trekanten – han slickade och rörde dem överallt. Vi glömde helt bort porrfilmen, och när en av brudarna tog av sina jeans, satte sig på mig och började rida, kändes det som att jag vunnit på lotto.